<<< Šunke

PIK Zlatna kuhana šunka

Dugi niz godina Zlatna kuhana šunka predstavlja jednu od najboljih šunki koje možete zamisliti.

Izrazita sočnost i vrhunska kvaliteta proizvoda razlozi su zbog kojih je ova šunka u samom vrhu gastronomske ponude. Samo 2% masnoće i visoka proteinska vrijednost čini ovu šunku pravim izborom zdrave i uravnotežene prehrane. Porcija od 85 do 100 g šunke zadovoljava 30 do 50 posto dnevnih potreba za proteinima jer je vrijedan izvor proteina – esencijalnih aminokiselina, vitamina i minerala. Lagani obrok uz Zlatnu kuhanu šunku omogućit će gurmanima da uživaju u odličnom okusu, a istovremeno paze na svoju prehranu i tjelesnu težinu. Spoj najkvalitetnijih komada mesa od kojih je spravljena Zlatna kuhana šunka, vrhunske tehnologije te čuvanih receptura PIK-ovih stručnjaka jamči povjerenje i kvalitetu te vrhunskih gastronomski doživljaj. Šunka se može konzumirati samostalno ili kao dodatak jelima od lisnatog tijesta poput jastučića punjenih sa šunkom i sirom. U svakom slučaju pri pripremi jela od šunke jedina granica je vaša mašta.

Pakiranja:

5448g, narezak 125g

Nutritivne vrijednosti

Prosječne vrijednosti izražene za 100g proizvoda.

Nutrijent Mjerna jedninica
Energetska vrijednost 82 kcal / 346 kJ
Ukupno bjelančevina 15 g
Ukupno ugljikohidrata 1 g
Ukupno masti 2 g

Kako čuvati: 4 ̊C

Rok valjanosti (dana): 270 dana - pakiranje 5448g / 30 dana - pakiranje 125g

PIK Vrbovec je najveća mesna industrija u Hrvatskoj s više od 80 godina tradicije u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobit ćete ravno u vaš e-mail sandučić ekskluzivne novosti koje nećete naći nigdje drugdje!

Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka
Opći uvjeti korištenja
Obavijest o korištenju kolačića
Politika privatnosti